Links


www.vc-cs.be

Beroepsvereniging van veiligheidscoördinatoren

www.kbc.be/wonen

Deze Belgische bank heeft op zijn website heel wat informatie verzameld voor de toekomstige bouwer.

www.notaris.be

Notarissen, iedereen heeft ze nodig om eigendomsoverdracht of andere handelingen in een akte vast te leggen. Ook een onmisbare site dus.

www.epb-verslaggever.be

De registratie van de verslaggever gebeurt bij de energieadministratie (VEA). Eenmaal in het bezit van de noodzakelijke verslaggevercode kan elke verslaggever, die zijn diensten ter beschikking stelt van derden, zich hier bekend maken.

www.epb-verslaggeving.be

Haal maximaal voordeel uit de energieprestatieregelgeving (EPB) die vanaf 1 januari 2006 geldt. Op deze website vindt u alle troeven van een weloverwogen energieverbruik, isolatie en binnenklimaat. Ontdek nu het gouden ei!

www.livios.be

Livios nv heeft tot doel een zo ruim mogelijk pakket aan informatie omtrent het bouwproces en de bouwsector elektronisch te ontsluiten (met beperkte spin-off in print) voor de professionele en de particuliere markt.

www.navb.be

Nationaal Actiecomité voor Veiligheid en Hygiëne in het Bouwbedrijf. Op deze site vindt u heel wat informatie inzake veiligheidscoördinatie. Het NAVB ijvert voor meer veiligheid op de bouwwerf.

www.bouw-energie.be

Bouw Energie is een website waarop u het energie verbruik van uw woning kan berekenen. Bereken zelf het K-peil, E-peil en algemene energieverbruik van uw woning.

 

Diensten

picture picture picture picture picture picture

Contact

Timothy Aerts - offerte@b-av.be
b-AV Solutions

Tavernierkaai 2, bus 29, 2000 Antwerpen
Tel 00/32/(0)473/601 984
Tel 00/32/(0)3/213 37 76
Fax 00/32/(0)3/213 38 75

Klik hier voor een uitgebreid contactformulier.